Rólunk

Az ITAG-ÖKOLEX Zrt. alapítása a rendszerváltás idejére nyúlik vissza. Az alapokat lerakó néhány fős gazdasági társaságot 1989-ben magyar közgazdászok és ügyvédek hozták létre. Magyarországon 1992-ben megalapított részvénytársaság részvényesei között volt a bázeli háromszögben 1947-ben alapított Internationale Treuhand AG. Ezekben az években itthon felépített cégcsoport szakmai hátterét, fejlődését nagyban támogatta a svájci cégcsoport. 2007-ben a svájci részvényes – otthoni tulajdonosváltása miatt – hazai szakembereknek adta el részvényeit.

Ma az ITAG-ÖKOLEX Gazdasági Tanácsadó Zrt. szakterületén – függetlenségét megőrizvemegbízható és szakszerű tanácsokat ad és feladatmegoldásokkal szolgál német vagy angol nyelven is.

A társaság tapasztalataira, stabil munkatársi gárdájára, konzervatív értékrendjére alapozva optimistán és céltudatosan tervezi és alakítja jövőjét: Magyarországon hazai és nemzetközi ügyfélkörét megőrizve és bővítve, sajátos filozófiáját megőrizve JÓT s JÓL szolgáltat, ami sikerének legfontosabb kulcsa és záloga.

A társaság a kezdetektől a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tagja.

ITAG-ÖKOLEX Zrt.

Cím: 9023 Győr, Tihanyi Árpád út 17. fszt.

Cégjegyzékszám: 08-10-001574

Alapítva: 1992.12.31.

Igazgatóság